Projectleider onderwijs
Je bent projectleider bij een uitgeverij van onderwijsmethoden. Je coördineert de productie van lesbrieven en docentenhandleidingen. Of je ontwikkelt lesmethoden, leesboeken of magazines. Hoe dan ook: er ligt veel werk en je komt handen tekort. Daarom werk je graag met een flexibele schil van creatief dtp'ers en bureauredacteuren. Bij voorkeur mensen die ervaring hebben in de onderwijssector, van aanpakken weten en kwalitatief goed werk leveren. Want materiaal voor het onderwijs moet kloppen als een bus! Je bent hiervoor bij mij aan het juiste adres.

Communicatieprofessional
De productie van middelen vormt het sluitstuk van je advies. Je wilt dan ook dat de materialen kwalitatief goed en correct zijn. Ik spreek door mijn achtergrond jouw taal en begrijp wat je wilt bereiken. Ik ben een verlengstuk voor je en denk bij een vormgevingsklus nét iets verder door dan je gewend bent. Als je wilt, verzorg ik ook de eindredactie. Met als resultaat: een uiting die tot in de puntjes is verzorgd én de boodschap vertelt. Ideaal voor het ontwikkelen van allerlei reguliere middelen, naast het vaste ontwerpbureau waar je mee samenwerkt voor campagnes en huisstijlontwikkeling.

Grafisch ontwerper
Je bent een kei in het bedenken van creatieve concepten. Maar die uitwerking… daarvoor ontbreekt het je soms aan tijd. En de puntjes op de i zetten is ook niet per se waar jij blij van wordt. Ik wel! Ik ben een echte afmaker en ondersteun je graag in het uitwerken van jouw creaties. Ik sta ervoor open om bij jou op locatie te komen werken.

Eigenaar of manager
Ben je eigenaar van een mooi bedrijf of sta jij de ondernemer bij vanuit marketing en sales? Dan ondersteun ik jou graag met het ontwerp van communicatiemiddelen. Je hebt al een huisstijl en je wil voor alle vormgeving die verder nodig is een flexibele zzp’er inzetten. Ik denk met je mee over vormgeving en tekst. Zo bouw ik mee aan het bedrijf.
Back to Top